Sponsoring bedrijven

Enkele jaren geleden zijn wij als Mefiboseth gestart met bedrijfssponsoring.

Een aantal goed lopende bedrijven uit ’s Gravenpolder en daar buiten, hebben wij bereid gevonden met ons een contract af te sluiten voor drie jaar waarbij telkens per jaar EUR 1.000 wordt overgemaakt voor ons project. De directies van deze bedrijven streven vanzelfsprekend naar resultaat. Met het resultaat dat zij behalen willen zij, naast investeringen in hun bedrijf, ook graag dienstbaar zijn voor hulpbehoevenden.

Mooi om te mogen ervaren dat er directies zijn die ook deze verantwoordelijkheid voelen!

Het eerste jaar zijn wij gestart met een vijftal bedrijven. Inmiddels is dit aantal verder uitgebreid naar acht waarbij de bedrijven jaarlijks tussen de EUR 200 en EUR 2.500 sponseren. De meeste van deze bedrijven willen anoniem blijven.

Deze grote bron van inkomsten is noodzakelijk om het project draaiende te houden, en hulp en toekomst te kunnen blijven bieden aan deze gehandicapte meisjes.

Naast het feit dat het project steeds professioneler wordt,  stijgen ook in India de kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de energiekosten die elk jaar weer fors omhoog gaan.

Wij als projectgroep blijven ons dan ook inspannen het aantal sponsorbedrijven te vergroten.

Kunt u zich ook gelukkig prijzen met een goedlopend bedrijf en voelt u ook de verantwoordelijkheid voor de hulpbehoevende medemens van dit project, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wordt BEDRIJFSSPONSOR !!

Onder andere de onderstaande bedrijven steunen 'Stichting Mefiboseth' financieel:

 

 

In beeld